Ceļvedis Ziemassvētku dāvanām – skaistumam, veselībai un labsajūtai. Iesaka Guna Bīlande

Kaut kas patīkams miesai, vērtīgs labsajūtai un iedvesmojošs garam - uztura speciāliste un dabiskās veselības centra “ReCure” vadītāja Guna Bīlande sastādījusi dāvanu ceļvedi skaistuma un labsajūtas pasaulē.

Kā būtu, ja zem eglītes dāvanu tu noliktu arī sev? Piemēram, ReCure procedūras izskatā?

FOTO: Shutterstock.com

Kā būtu, ja zem eglītes dāvanu tu noliktu arī sev? Piemēram, "ReCure" procedūras izskatā?

 

1) "ReCure" procedūras

 

Neskatoties uz pilsētas dunoņu aiz loga, "ReCure" centrs ir īsta miera oāze. Ne karam no mums pirmssvētku skrējienā ir laiks apstāties un veltīt laiku sev. Dāvanu karte uz kādu no procedūrām vai nodarbībām "ReCure" centrā būs vienmēr pareizajā laikā vietā un turklāt - izmērā. Vietējās dabas bagātība apvienojumā ar daudzpusīgām zināšanām padara katru piedzīvojumu "ReCure" centrā par neatkārtojamu.

Recure.lv/lv/pakalpojumi/proceduras/

 

2) "City Balance" smūtiji

 

Svētki ir jāsvin, par to šaubu nav! Bet nereti pēc svētkiem ir sagurums no ēdienu bagātīgās daudzveidības, kā arī pirmssvētku gatavošanās maratonā dažkārt vienkārši nav laika saprātīgai maltītei. Šādā situācijā īsts glābiņš būs "City Balnce" smūtiji, kuros sablendēti vitamīniem un antioksidantiem bagāti augļi un dārzeņi, kurus var paņemt līdzi un atslogot savu ikdienu no gudrošanas, ko tad šodien ēdīšu. "City Balance" dāvanu karte būs labs pamudinājums ikvienam, kas jau zināmu laiku grib ieviest uztura izmaiņas.

Citybalance.lv

 

3) Ohli jogas paklājiņi

 

Dabiskums joprojām ir modē. Tie, kas ar kustībām un fiziskajām aktivitātēm ir uz Tu, noteikti novērtēs dabīgo materiālu jogas paklājiņus no banānkoka šķiedras, kas austi ar rokām. Smarža vienkārši dievīga, jo pat ziemas vidū guļot uz tā, var sasmaržot dabu. Nav jāraizējas par vingrošanas drošību, jo paklājiņa apakša ir noklāta ar gumijkoka sulu, kas nodrošina neslīdamību.

Ohli.life/product-category/yoga-and-active-wear/

Rīgā nopērkami "ReCure" centrā.

 

4) Bee bite bišu maizes pastillas

 

Reklāma
Reklāma

Bišu maize pavisam noteikti ir viens no Latvijas superproduktiem – olbaltumvielas, virkne vitamīnu, minerālvielu, probiotikas un vēl virkne bioloģiski aktīvo vielu. Turklāt visi šie labumi iepakoti ērti lietojamos un pat bērniem atraktīvos iesaiņojumos pieejas ar dažādām garšām – upeņu, brūkleņu, smiltsērkšķu un šajā sezonā tik aktuālā ābolu-kanēļa garša. Šobrīd pieejami arī svētku komplektos kopā ar medu un bišu vaska drāniņām, ko novērtēs zero waste entuziasti.

 

5) BeLoved kosmētika

 

Samīļot sevi, draudzeni vai mammu. Parūpēties par to, lai ik diena varētu būt mazi svētki un mīlestības apliecinājums. Tik jutekliska ir BeLoved kosmētika, kas radīta tepat, Mārupē.

Belovedskin.com

telpu aromatizētāji

 

6) KaZa telpu aromatizētāji

 

Tumšajā gadalaikā sveces un aromāti ir tie, kas palīdz radīt ne tikai komforta, bet arī īstu svētku sajūtu mājās. "KaZa" telpu aromatizētāji no dabīgām ēteriskajām eļļām būs īsts atklājums, kurš visticamāk kļūs par ieradumu, jo tie, kas tās pamēģina, vairs negrib no tām atteikties. Īsts dārgakmenis, kas radīts tepat, Latvijā. Sportiskajiem cilvēkiem noteikti patiks "KaZas" radītie apavu atsvaidzinātāji.

Kaza.mozello.lv/gaisa-atsvaidzinataji/

 

7) Kino Bize

 

Kad Tu pēdējo reizi biji uz kino? Vienkārši tāpat? Atslēgt galvu, izslēgt telefonu un ļauties ekrāna stāstam. To var arī intīmāki mazākā un neindustriālā gaisotnē.

www.kinobize.lv

 

Prieks dot un radīt prieku!