Mammamuntetiem.lv apbalvo savas desmitgades sadarbības partnerus

Mēs, vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, nupat nosvinējām savus 10 gadus un tam par godu apbalvojām savus TOP 10 sadarbības partnerus. 

 

Mammamuntetiem.lv pateicas saviem sadarbības partneriem par kopā būšanu, uzticēšanos un atbalstu. Foto: Jānis Saliņš

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammamuntetiem.lv pateicas saviem sadarbības partneriem par kopā būšanu, uzticēšanos un atbalstu. Foto: Jānis Saliņš


Protams, lielisku un iedvesmojošu sadarbības partneru mums ir ļoti, ļoti daudz, un ikvienam no viņiem sūtām siltus paldies vārdus – par sadarbību, uzticēšanos un atbalstu mūsu sociālo mērķu sasniegšanā. Savukārt šajā rakstā mazliet vairāk par šogad apbalvotajiem TOP 10 draugiem.

Nominācijā “Tik skaisti kā reklāmā” uzvar divas reklāmas aģentūras “Media House” un “Trendmark”

“Media house” ir viena no pirmajām aģentūrām, kas mūsu portālā sāka izvietot reklāmu un dara to joprojām. Savukārt “Trendmark” salīdzinoši ir jaunāks sadarbības partneris, taču ļoti patīkams, un sadarbība arvien vēršas plašumā.

Smaidot jāteic, ka aģentūru izvēle reklamēties pie mums, ir visnotaļ pareiza – Mammamuntetiem.lv ir ne tikai vecāku organizācija, bet arī stabili turas TOP 12 Latvijā lasītāko portālu vidū. 

Nomināciju “Viegli un visvieglāk” dāvājam uzņēmumam, ar kura komandu ir patiesi viegli sadarboties. Bieži vien šī sadarbība ir arī garšīga. Tas ir mazumtirdzniecības uzņēmums "Rimi"

Nominācijā "Dziļi un vēl dziļāk" uzvar sabiedrisko attiecību aģentūra, kuru mēs no sirds mīlam par to, ka sadarbības projekti, kuros esam saistīti, vienmēr ir ar dziļu jēgu. Tā ir "Deep white"!

Nominācijā "Lielais vezums" uzvarētājs ir jaunums mūsu sadarbībā. Sadarbības projekts bija liels un nopietns. Taču mums patika un gribam to atkārtot:). Minētais projekts ir Latvijas Goda ģimenes gads, uzvarētājs - Valsts reģionālās attīstības aģentūra.

Nominācija "Goda lieta". Tā patiesi ir goda lieta, ka jau vairākus gadus varam būt daļa no valsts atbalsta programmas daudzbērnu ģimenēm "3+ Goda ģimenes kartes". Nominācijā uzvar "Sabiedrības integrācijas fonds", kura paspārnē ir šī karte. 

Nomināciju "Lielā atgriešanās" dāvājam apdrošināšanas kompānijai "Seesam". Viens no lielajiem Mammamuntetiem.lv tematiem gadu no gada ir bērnu drošība, un šis uzņēmums bija tas, kas mums palīdzēja izdot Latvijā pirmo grāmatu par bērnu drošība - ne tikai izdot, bet visiem jaunajiem vecākiem dāvināt bez maksas. Kā jau tas notiek - uzņēmumā pamainījās cilvēki un sadarbība pieklusa. Bet nu šis lielais uzņēmums atkal ir mūsu aktīvo sadarbības partneru rindās - paldies jums par to!

Reklāma
Reklāma

Nominācija "Viedie prāti". Mēs diendienā strādājam pie tā, lai izglītotu vecākus. Un šajā jomā bez viedajiem prātiem, kuriem no sirds uzticamies, tas nebūtu iespējams! Nominācijā uzvar ārste un vecmāte Dina Ceple un psihoterapeite Vita Kalniņa. Paldies par ilggadējo sadarbību!

Nominācija "Jaunās zvaigznes". Augšminētā nominācija speciālistiem ir par to, ka viņi ir gudri un sadarbība notiek ilgi. Taču katru gadu klāt nāk kāds jauns, kolosāls uzņēmums vai speciālists, kuros arī totāli iemīlamies. Tāpēc šogad jauno zvaigžnu statusā esam iecēluši trīs - bērnu psihiatru Ņikitu Bezborodovu, filosofu Ventu Sīli un video un foto mākslinieku uzņēmumu "Colortime".

Nominācija "Stabilas vērtības". Pie uzvarētāja šajā nominācijā man ļoti patīk iet ciemos. Es zinu, ka daļa turp baidās iet. Bet man vienkārši patīk runāt. Uzvarētājs - Latvijas radio 1, raidījums “Ģimenes studija”. Paldies par darbu, ko darāt, mēs klausāmies LR1!


Nominācijā "Mūsu laikmeta skanīgākās skaņas" uzvar mākslinieki, ar kuriem Mammamuntetiem.lv sadarbojas jau gadiem ilgi, precīzāk, vidēji 8 gadus! Un tie ir: čellu trio "Melo-M",  perkusionistu ģimene Nils Īle un Maija Sējāne-Īle, "Dzelzs vilks", Zemessargu orķestris un grupa "Ilga". Paldies par jūsu atsaucību, ir gods sadarboties!

 

Lai mums kopā skaisti arī nākamie 10 gadi!

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja