Ideāla vieta bērna 8. dzimšanas dienas ballītei

Ja ārā ir silta vasara, tad bērna jubilejas ballītes rīkošana ir daudz vienkāršāka - pikniks parkā, pludmalē vai mājas pagalmā, un ballīte izdevusies! Protams, āra pasākumu var rīkot arī rudenī un pat ziemā, taču vienmēr zināmu lomu nospēlē laika apstākļi. Tādēļ drošāk domāt, kā pasākumu sarīkot telpās. 

FOTO: Shutterstock.com

Katram bērna vecumam ir savas intereses, atšķiras arī sirds plašums, cik ciemiņus vēlas redzēt savā jubilejā. 

Ja pirmos gadus bija pietiekami ar mierīgām mājas ballītēm, kur saaicināti vairāki līdzīga vecuma mazuļi, tad, augot lielākam, gribas uzaicināt arī dažus bijušos dārziņa kolēģus un arī klasesbiedrus. Un vēlme pēc aktivitātēm arī ir mainījusies - tādiem astoņgadniekiem ļoti, ļoti patīk kustības, izskriešanās, noslēpumi un piedzīvojumi. 

Tāpēc šajā gadā pēc rūpīgas apsvēršanas par ballītes vietu izvēlējāmies izstādi "Future Live", kas mājvietu jau otro sezonu raduši "Elkor Plaza". 

Izstādē apvienotas vismodernākās interaktīvās tehnoloģijas mākslas objektos un instalācijās.

Patiesībā apzīmējums "izstāde" var šķist mulsinošs, jo parasti ar to asociējam rāmu pastaigu gar eksponātiem, kam nekādā gadījumā nedrīkst pieskarties. Taču te ir citādi - izstādes apmeklētāju līdzdalība ir absolūti nepieciešama. Izstādē apvienotas vismodernākās interaktīvās tehnoloģijas mākslas objektos un instalācijās, ar kurām iespējams un vēlams mijiedarboties. 3D modelēšana, interaktīvās projekcijas, virtuālā un papildinātā realitāte – to visu šeit ir iespējams izbaudīt.

 

Ir piedzīvotas bērnu ballītes, kur nav gana plašas un ērtas telpas, kur saklāt cienasta galdu gan bērniem, gan arī līdzi atnākušajiem vecākiem. Tāpat reizēm pietrūkt, kur apsēsties, lai pieaugušie varētu mierīgi patērzēt, kamēr bērni bauda piedāvāto programmu. Taču šeit ballīšu telpa ir tik plaša, ka pietiktu vietas pat 50 viesiem! Un tas ir lieliski :)

Reklāma
Reklāma

 

Jāteic, ka mēģināju sabildēt laimīgos bērnus, bet tās nesanāca. Tādēļ izlīdzēšos ar oficiālajiem foto, kas daudz labāk atspoguļo to, ko bērni šajās telpās var piedzīvot. 

 

Starp citu, šeit var svinēt ne tikai bērna dzimšanas dienu. Te interesanti arī ģimenēm un pat darba kolektīvam ar bērniem. "Future Live" šobrīd aicina pieteikties Jaungada eglītes svinībām. Būšot Ziemassvētku rūķis vai Salavecis, eglīte un dāvanas, kā arī speciāli sagatavota izklaides programma tieši jūsu kompānijai.
Par šo piedāvājumu vairāk var uzzināt, rakstot pieteikumu uz e-pastu info@welldone.lv