Karstā šokolāde. RECEPTE

Šokolāde ir unikāls gardums, kuru iecienījuši cilvēki visā pasaulē – tā ir ne tikai garda un baudāma tāpat, bet no tās iespējams pagatavot arī gardus desertus un, protams, dzērienus. 

Karstā šokolāde. RECEPTE

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai ar karsto šokolādi piepildītu 2 mazas vai 1 lielāka izmēra krūzīti, nepieciešams:
Rūgtā “Laimas” 90% šokolāde (100 g) 
Piens (170 ml)
Brūnais cukurs (1 tējk.)
Šķipsniņa kanēļa un šķipsniņa piparkūku garšvielas

Pagatavošana:
1. Katliņā uzkarsē pienu, tajā ber brūno cukuru un maisot izkausē.
2. Pienā ieber gabaliņos salauztu šokolādi un maisot karsē uz vidēji zemas uguns.
3. Kad izveidojusies viendabīga masa, pievieno kanēli, piparkūku garšvielas, tad pagatavoto karsto šokolādi lej mazmazītiņās krūzītēs.

 

Reklāma
Reklāma

Recepti sagatavojusi bloga “Našķoties” autore Zane.