Lego būvēšana - rotaļa, kas neapnīk

Noela pirmie Lego bija tie, ar kuriem savā bērnībā spēlējas viņa tētis. Un, šķiet, ka azarts un būvētkāre arī no viņa. Taču būtiskākais legomānijā ir tas, ka viņi to dara kopā – sākumā liek pēc instrukcijas, tad rada no jauna un pārrada atbilstoši jaunajiem scenārijiem, kur Noelu un tēti aizved fantāzijas lidojums. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pirmām kārtām Noels ir Lego City piekritējs – viņu valdzina un aizrauj policistu cīņas ar ļaundariem, ugunsdzēsēju ātrums, steidzoties palīgā, ikdienas ainiņas, kad pilsētas parkā šūpojas bērni un vecāki klāj piknika galdu. 

Noels testē
Tāpēc jo interesantāk ir izmēģināt tās Lego versijas, kas mājās nav tik lielā daudzumā. Lego Ninjago filmu noskatījāmies jau vasarā, kad tā parādījās uz kino ekrāniem. Kino bijām kopā ar diviem Noela draugiem. Pēc filmas atlikušo pēcpusdienu puikas spēļlaukumā izskrēja filmas scenāriju, iejūtoties galveno varoņu tēlos. Un (kāda laime!) nu filmu var izspēlēt īstā Lego pasaulē. Tiesa gan – pasaules radīšana aizņēma trīs prieka pilnus vakarus. Nu tik jāaicina ciemos draugi!

Reklāma
Reklāma

 

 

LASI ARĪ: Neizdot naudu par Lego konstruktoru, ja vēlies, lai bērns ir radošs?