Latvju zīmju aušana ar pērlītēm

1. Iegūsti vairāk zināšanas par Latvju rakstu zīmēm, jo tas ir ceļš uz citādu pasaules uztveri, kas noteikti veicinās izmaiņas ikviena Meistarklases dalībnieka dzīvē. Radīs...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1. Iegūsti vairāk zināšanas par Latvju rakstu zīmēm, jo tas ir ceļš uz citādu pasaules uztveri, kas noteikti veicinās izmaiņas ikviena Meistarklases dalībnieka dzīvē. Radīs sajūtu, ka pasauli sev apkārt var uztver citādāk. Latvju rakstu zīmes Tev palīdzēs, aizsargās, piesaistīs un dziedinās. Mēs katrs varam kļūt par savas tautas nemateriālā kultūras mantojuma vēstnesi - iegūtās zināšanas nodot tālāk.

Katrs dalībnieks saņems dāvanā amuletu un mini skaidrojošo grāmatiņu ar Latvju zīmēm.

2. Iegūsti pamata prasmes dažādās rokdarbu tehnikās. Ja vēlies nopietni uzsākt apgūt kādu no rokdarbu veidiem, tad labākais ir pamēģināt, vai tas ir tas, kas Tev varētu patikt, un tikai tad pievērsties nopietnāk. Un protams jau iegūtās zināšanas,  Tu varēsi pilnveidot pašmācību ceļā, jo mēs esam tie, kas izmanto pašmācības tehniku. 

3. Uzlabo koncentrēšanās spējas un iemācies paštēla stiprināšanas paņēmienus.

Reklāma
Reklāma

4. Kļūsti par Atbalstītāju, jo organizēsim bezmaksas radošās darbnīcas bērniem Ziemassvētkos. 10% no katra dalībnieka iemaksas, tiks novirzīti radošo darbnīcu izejmateriālu iegādei. 

Pieteikties Meistarklasēm: www.sapnica.mozello.lv