Kā KONFEKŠU EGLE izglāba mūs svētkos

Kad pienāca Ziemassvētki, mūžīgais dāvanu jautājums, protams, nekur nebija pazudis. Šogad man nebija laika visiem radiem saadīt zeķes, tāpēc šausmās jau saķēru galvu, ka būs...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad pienāca Ziemassvētki, mūžīgais dāvanu jautājums, protams, nekur nebija pazudis. Šogad man nebija laika visiem radiem saadīt zeķes, tāpēc šausmās jau saķēru galvu, ka būs jāiet uz lielveikalu. Ne jau man kaut kas pret lielveikaliem.. bet vispār jā, ir

Atzīstos — pirmoreiz par konfekšu egli uzzināju, kad sākām organizēt mammam.lv/tetiem.lv

Gudro Sievu skolas

nodarbības. Nodarbībā man bija jābūt tik un tā, tāpēc pagatavoju arī sev - tāpat vien, kompānijas pēc, bez tālejošiem plāniem.

No nodarbības atnesu pašas pagatavotu, mirdzošu (ar zilganiem enģeļmatiem! ) egli un apbūru mājniekus. Tad sapratu, ka šajos Ziemassvētkos visi mani radi saņems konfekšu egles.

Attēlā mans ģimenes loceklis un 3 konfekšu egles

Vienas egles izgatavošana, ņemot vērā cepumu pauzes un starplaikus rotaļām ar bērnu, man aizņem aptuveni 2 stundas (esmu tiešām lēnīga). Tāpēc fakts, ka nočammājos tiktāl, lai pēdējo egli ķibinātu Ziemassvētku pēcpusdienā, sēžot automašīnā ceļā uz laukiem, nebija pārsteigums. Pierādīju, ka šiem rokdarbiem nav nepieciešams darbagalds

Vakar mums bija jāierodas pie labas draudzenes uz viņas 2 gadu jubileju. Tā kā man absolūti nevajadzīga šķiet gerberu vai rožu pasniegšana cilvēkam, kuru iepriecina plaukstu plaukšķināšana un acu bolīšana un baida baloni, tad es Lotei pagatavoju krāsainu konfekšu egli, kuru viņa pusi vakara lepni nēsāja apkārt, neizlaizdama no rokām. Par ko man arī prieks.

Attēlālaimīga Šarlote


AttēlāŠarlote cienā mammu ar konfektēm


No praktiskās puses, kas mani patīkami pārsteidza — procesā vispār netiek izmantota līme! Katra konfekte tiek atsevišķi iesaiņota, tāpēc eglīte vai pušķis pēc tam ir praktiski noēdams Un izmaksas ir tik niecīgas, ka rožu pušķis vai hiacinte podiņā man izmaksā vairāk.

Konfekšu štellīte ir lielisks variants tik daudzās situācijās, ka es, piemēram, šobrīd jau gatavojos savam pirmajam rafaello pušķim uz draudzenes kāzām. Un tad gan jau kaut kad drīz arī marcipāna zemeņu kompozīciju kāds laimīgais saņems no manām rokām.

 

Nākamā

Reklāma
Reklāma

konfekšu pušķa gatavošanas nodarbība

notiks 27. janvārī plkst. 18:30. Piesakies! Jautājumu gadījumā raksti uz

gudrosievuskola@mammam.lv



/Visas attēlos redzamās ir manas pirmās konfekšu egles mūžā nākošās būs vēl iespaidīgākas