Uzzini — kā viegli kontrolēt alkohola lietošanu

Grāmatas Kā viegli kontrolēt alkohola lietošanu autors Alens Karrs ir kļuvis par pasaulē lielāko autoritāti smēķēšanas atmešanā, un viņa starptautiskais bestsellers Kā viegli atmest smēķēšanu ir pārdots vairāk nekā 7 miljonos eksemplāru vairāk nekā 20 valodās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatā Kā viegli kontrolēt alkohola lietošanu A. Karrs savu kardinālo metodi piemēro alkohola lietošanai un piedāvā pārsteidzoši jaunu skatījumu uz to, kāpēc mēs lietojam alkoholu un kā izbēgt no alkohola slazda.

Soli pa solim, pārsteidzoši skaidri un vienkārši A. Karrs izkliedē visus maldus, kas ieskauj alkoholu un kas domu par dzīvi bez alkohola var padarīt šķietami neiespējamu. Viņš atklāj, ka, tiklīdz atkāpjamies no visām iedomātajām alkohola radītajām baudām un saprotam — esam apmuļķoti un ticam, ka alkohols mums dod patiesus labumus, mēs varam vadīt dzīvi, neizjūtot nekādu vēlmi vai nepieciešamību pēc alkohola.

Grāmata Kā viegli kontrolēt alkohola lietošanu iezīmē pagriezienu mūsu izpratnē par to, kāpēc alkoholam pār mūsu sabiedrību ir tāda vara, un piedāvā risinājumu ikvienam, kurš patiesi vēlas tikt galā problēmu, kas izposta dzīvi, sagrauj ģimeni, palielina noziedzību un rada pasaules valstu tautsaimniecībām miljardiem lielu zaudējumu.

 

Vislētāk grāmatu var iegādāties izdevniecības mājaslapā: www.atena.lv

Reklāma
Reklāma