Lečo ar āboliem

Lečo ēdams uz maizēm, ar gaļu un vienkārši karotēm. 

FOTO: Shutterstock.com

Visu griež nelielos stienīšos, var malt arī caur gaļas mašinu. Sīpolus apcep eļļā, līdz tie ir zeltaini un liek katlā, pievieno pārējos komponentus, sāli, piparus, kas vēlas var likt arī cukuru, pielej 800 gr eļļas un vāra, ļaujot šķidrumam iztvaikot. Tad gatavu lej izkarsētās burkās, aizvāko, glabā pagrabā.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Paprika - 1.kg
  • Tomāti - 1.kg
  • Burkāni - 1.kg
  • Sīpoli - 1.kg
  • Ķiploka daiviņas - 10.gab
  • Āboli antonovka - 6.gab
  • Eļļa - 1.l