Biezpiens ar putukrējumu

 06. augusts 2009 21:00 Recepte


Foto: Laura Saliete


Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ, saputo kopā ar cukuru un kādu garšvielu. Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā. Kārto lielākā saldēdiena traukā vai atsevišķos porciju traukos, rotā ar svaigu vai konservētu augļu, ogu gabaliņiem (vai ievārījumu, džemu, marmelādi). Pasniedz ar augļu vai ogu sulu, ar aukstu vai karstu kafiju, vai tēju.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Augļi vai ogas rotāšanai
2. Biezpiens
500 g
3. Cukurs
125 g
4. Salds krējums
250 g
5. Garšvielas (vaniļas cukurs, muskatrieksts, rīvēta citrona miziņa u.c.)