Darija Šarona “Marķīzes krustmeita”

Marķīze de Solanža meklē provincē glītas meitenes, kuras aizved uz Parīzi un uzdod par savām krustmeitām. Arī zemnieku meita Marija šādi nonāk Versaļā. Tur viņa izpelnās Ludviķa XIV uzmanību un kļūst par viņa mīļāko.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par grāmatu:
Marķīzes krustmeita
Marķīze de Solanža meklē provincē glītas meitenes, kuras aizved uz Parīzi un uzdod par savām krustmeitām. Arī zemnieku meita Marija šādi nonāk Versaļā. Tur viņa izpelnās Ludviķa XIV uzmanību un kļūst par viņa mīļāko. Marijas sapnis ir iegūt karaļa oficiālas metreses titulu un tādējādi tikt pie varas un naudas. Taču tad Versaļā ierodas muižnieks Tristans de Rosaks — vīrs, kurš neko un nevienu netur cieņā, arī to, kas pieder karalim... Romānā spilgi atainota dzīve Ludviķa XIV galmā, sniegts ieskats Francijas aristokrātijas pasaulē. Tas ir stāsts par necerētu laimi un sāpīgu vilšanos, mīlestību un naidu, seksu un jūtām. Te ir viss: jutekliska erotika, jauks vēsturisks fons, aizraujošs sižets, romantika. Grāmata tiem, kuri grib nokļūt citā laikā un citā vietā un labprāt lasa erotisku literatūru.

Par autori:
Darija Šarona ir ieguvusi diplomu etnoloģijā un romāņu valodās un literatūrā. Viņa daudzus gadus ir pavadījusi Francijā, strādājot par ceļojumu gidi, pavāri, kā arī datu menedžeri.
Viņai patīk šokolādes fondī, vīrieši ar zilām acīm un vasaru izskaņas viņa labprāt pavada Provansā. Viņa ir precējusies un pašlaik dzīvo Vīnē.
Darija Šarona ir pieņemts pseidonīms, viņas īstais vārds, tāpat kā izskats lasītājiem paliek noslēpums.

 

Tulkojums no vācu valodas: Sinda Krastiņa
Izdevniecība: Jumava
www.jumava.lv

Reklāma
Reklāma