Paprikas marinādē

 02. augusts 2009 13:05 Recepte


4 personām

Paprikas noskalo un pārgriež uz pusēm. Izņem sēklas.

Pusītes ar izliekto daļu uz augšu liek cepamā traukā.

Cep krāsnī 225 grādos apmēram 15 minūtes.

Paprikām novelk plēvveidīgās miziņas. Gareniski sagriež sloksnītēs. Sloksnītes liek nelielā bļodiņā.

Samaisa mērci, lej virsū paprikām.

Paprikas pasniedz ar ceptu gaļu vai taukvielās sautētu zivi. Var pasniegt arī kā salātus pie sviestmaizēm.

Var izmantot tikai vienas krāsas paprikas, taču tad ēdiens nebūs tik krāsains un arī garša nebūs tik daudzveidīga.

Sastāvdaļas

1. Sarkana, dzeltena, zaļa paprika - no katras pa
2 gab
2. Vīna etiķis
2 ēd.k.
3. Sāls
1 tējk.
4. Melnie pipari
1/2 tējk.
5. Eļļa
50 - 75 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas