Salāti ziemai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ābolus nomazgā un sagriež daiviņās vai arī kubiņos. Tā pat dara ar sīpoliem. Sagrieztos ābolus un sīpolus liek bļodā pievienojot nomazgātas rozīnes, sāli, cukuru, graudu sinepes, smaržīgos piparus un lauru lapu. Visu rūpīgi samaisa pielejot etiķi. Iegūto masu liek burkās un pasterizē. Aizvāko un liek pagrabā. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
    Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Krustnagliņas - 4.gab.
  • Lauru lapa - 1.lapiņa
  • Sāls - 2.ēdam. karotes
  • Rozīnes - 150.gr
  • Cukurs - 125.gr
  • Āboli - 2.gab.
  • Sīpoli - 4.gab.
  • Etiķis - 3/8.no litra
  • Smaržīgie pipari - 2.gab.