Aptumsums

Arvien straujākiem soļiem tuvojas arī izlaiduma vakars, un Bellai jāpieņem vēl viens lēmums – dzīvība vai nāve. Tikai kas būtu dzīvība un kas – nāve?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Romāns “Aptumsums” ir lasītāju jau iemīļotās “Krēslas sērijas” trešā grāmata. Pirmo reizi šis darbs izdots 2007. gada 7. augustā, un jau pirmajās divdesmit četrās stundās tika pārdoti 150 000 grāmatas eksemplāru. Arī pie Apgāda Zvaigzne ABC veikaliem 2009. gada 26. maijā, Edvarda vārda dienā, veidojās rindas, jo plkst. 16.00 sāka pārdot „Krēslas sērijas” trešo grāmatu „Aptumsums”. Arī šo grāmatu, tāpat kā pirmās divas sērijas grāmatas, no angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga.
Šis izjustais, gaišais un dziļi intīmais romāns ļauj tālāk izdzīvot Edvarda un Bellas mīlasstāstu, tas ļauj atgriezties abu jauniešu pasaulē, kur ikkatrs sirdspuksts, ikkatrs elpas vilciens liek ilgoties pēc mīļotā cilvēka arvien vairāk un vairāk.

Laikā, kad Sietlu pāršalc noslēpumainu slepkavību vilnis, Bellai jau atkal draud briesmas – Viktorija joprojām alkst atriebības. Turklāt meitenei beidzot ir jāizvēlas starp Edvardu un Džeikobu, un šī izvēle var likt no jauna uzliesmot mūžsenajam vampīru un vilkaču naidam.

 

Vairāk informācijas par apgāda Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām meklē: www.zvaigzne.lv

Reklāma
Reklāma