Ķiršu un tomātu pikantais vasaras čatnijs

FOTO: Shutterstock.com

Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Tomātus noblanšē, noņem miziņas un sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Čilli noskalo, izņem sēklotni un sarīvē vai smalki sakapā. Visas sastāvdaļas, izņemot cukuru, katlā uzvāra un, nepārtraukti maisot, turpina vārīt 15 minūtes. Pievieno cukuru un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sāls - 1.tējkarote
  • Balzamiko etiķa - 125.ml
  • Svaiga sarkanā čilli.gb
  • Neliels ķiploks - 1.gb
  • Sīpoli - 2.gb
  • Tomātu - 500.gr
  • Skābo ķiršu - 500.gr
  • Melno piparu - 1.tējkarote
  • 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījumu cukura