Paprikas ievārījums

 06. jūlijs 2009 16:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com


Paprikas noskalo, izņem sēklotni un sadala gabalos. Tomātus noblanšē, nomizo un sadala. Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Ķiplokus sakapā. Dziļā pannā vai kaltā uzkarsē eļļu un apcep dārzeņus, līdz tie ir mīksti, bet ne brūni. Pievieno pārējās sastāvdaļas un karsē 3-4 minūtes Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

 

Sastāvdaļas

1. Čilli pulvera
1 tējkarote
2. Maltas paprikas
1 ēdamkarotes
3. Sinepju pulvera
2-3 ēdamkarotes
4. Baltvīna etiķa
200 ml
5. Svaiga malta ingvera saknes
1 tējkarote
6. Eļļas
2 ēdamkarotes
7. Ķiploka daiviņas
2 gb
8. Šarlotes sīpolu
300 gr
9. Tomātu
500 gr
10. Sarkanās paprikas
3 gb
11. Dzeltenās paprikas
3 gb
12. Zaļās paprikas
3 gb
13. Sāls
1 tējkarote
14. 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījumu cukura



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas