Šašliks adžikā 4

 04. jūlijs 2009 14:05 Recepte


Sagriežam gaļu, pievienojam adžiku, izspiežam citronus, kā ari kariju un kurkumu + ķiploku, sāli pēc garšas. Visu sajaucam un pievienojam olīveļļu. Ar gaļu viss, pēc 3stundām var cept!!!

Tālāk sīpoli. Sipolus nekādā gadijumā nejaukt kopā ar gaļu, tie rūgtina gaļu. Sīpolu marināde- (uz 1 litra trauka) uzvāram ūdeni, atdzesējam + 2 ēdamkarotes citronskābes + sīpoli sagriezti šķēlītēs. Gatavi pēc 30 min. Pārejo - caur veikalu...!:)                                                                                    

 

 P.S. nesaprotu, ka var gaļu marinēt kautkādās majonēzēs, kefiros un citos piena produktos!

 

Iesūtījis: Raimonds Fāters, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. klasiskā adžika
100 gr
2. 3.kg cūkgaļa-enkura gabals
3 kg
3. Citroni
2 gab
4. Karijs+kurkuma
1+1 ēdamkaroti
5. Olīveļļa
2 ēdamkarotes
6. Sipoli+zaļumi
cik gribās
7. Ķiploku sāls-santa maria)
pēc garšas



4 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas