Indiešu/ķiršu cepamgaļa

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Sagriež cūkgaļu gabaliņos - ne pārāk mazo, pievieno sagrieztu sīpolu, pārkaisa ar Tandori masala (nopērkams Maxima XXX, garšviela atrodās metāla iepakojumā (bundžā 100gr.)).
Pievieno klāt ķiršu jogurtu un sagriezta citrona gabaliņus.
Visu samaisa, un pēc garšas pievieno klāt sāli, piparus, vai cukuru.
Ja vēlaties vairāk izteikt ķiršu garšu, tad pievienojiet 2 - 4 ēd.k. ķiršu sīrupa vai ķiršu liķiera.
Marinādē vēlams noturēt vismaz 5 h.
-Grillējam-

Iesūtījis: Kaspars Grīnbergs, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Pipari/čilli.pēc garšas
  • Citrons - 1/4 - 1/2.gab.
  • Tandori masala - 3.ēd/k
  • Ķiršu jogurts - 1/2.L
  • Sīpols vidēja liel. - 2.gab.
  • Cūkgaļa - 1.kg
  • Sāls.pēc garšas
  • Cukurs.pēc garšas