Citroniņš

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

Gaļu sagriež mazos gabaliņos, ieliek lielā bļodā un pieliek klāt majonēzi un sinepes. Kārtīgi samaisa un pieliek klāt citonpiparus un sāli (pēc vajadzības). Pēc tam 2 citronus pārgriež uz pusēm un sulu iespīež klāt gaļai, trešo citronu sagriež mazās šķēlītēs un arī pieliek klāt gaļai. To visu ieliek ledusskapī uz divām dienām. Šašliks gatavs.

 

Iesūtījusi: Ginta Lieliskā, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Citons - 3.gabali
  • Angļu sinepes - 1.burciņa
  • Majonēze provansas - 1.spainītis
  • Cūkgaļa - 2.kg
  • Citronpipari - 2.paciņas