Cucuņa majonēzē

 26. maijs 2010 14:50 Recepte


Sagriežam gabaliņos gaļu, pārlejam ar majonēzi, izspiežam citroniem sulu, pievienojam piecu piparu maisījumu pēc garšas, un vēl pievienojam garšvielas gaļai. To visu darām pēc garšas, jo katram jau garšo savādāk. Tad, kad viss ir izdarīts, apmaisām gaļu, lai viss sajaucas un liekam ledusskapī. Ļaujam apm. 4 stundas pastāvēt. Tad varam grilēt. Labu jums apetīti, ceru ka garšos!

 

Iesūtījis: Ģirts Ēķis, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Garšvielas
1 gb
2. Citrons
2 gb
3. Piecu piparu maisījums
1 mazais iepakajums
4. Majonēze francis
500 gr
5. Cūkgaļas kakla karbonade
1 kg



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas