Tējas šašliks kefīrā

 29. jūnijs 2009 14:00 Recepte


Gaļu jāsagriež gabalos un jāliek metāla traukā. Pēc tam jāuzlej virsū kefīrs.Tad jāņem tēja un sausu iemaisīt gaļā. Sīpolus smalki sagriezt un arī pievienot. Kad viss pabeigts, novietot trauku vēsā vietā uz 24-ām stundām. Divas stundas pirms pagatavošanas izspiediet uz gaļu citronu.

 

Iesūtījis: Rihards Valts, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Citrons
1 gabals
2. Kefīrs
1 litrs
3. Zaļā tēja
50 gr
4. Cūkgaļa
2 kg
5. Sīpols
3 galviņas



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas