Grilēšanas recepšu konkurss!

Marinēta gaļa par latviešu tradicionālo ēdienu – šašliku – kļūst, ja tiek lietpratīgi cepināta uz oglēm, citādi tā ir tikai apgruzdējusi gaļa. KONKURSS NOSLĒDZIES.

Foto: Ojārs Jansons

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Ojārs Jansons

Jā, lai uzceptu katrā, pat vismazākajā veikalā nopērkamā šašliku spainīša saturu, ir jābūt iemaņām, bet galvenais – idejai, kā unificēto ēdienu padarīt neaizmirstami garšīgu. Tomēr, tomēr... kas tas par gardēdi, ja nav pabeidzis vismaz vasaras akadēmijas gaļas grilēšanas pirmo kursu, kurā mēģina atkārtot no mammas vai tēvoča mantotos gaļas marinēšanas un grilēšanas noslēpumus.
Kā marinēt, kur marinēt, cik ilgi marinēt, ko vēl marinēt, kā cept, grozīt vai negrozīt, ar ko apslacīt vai neslacīt nemaz?...

Uzmanību!
Žurnāls Garšīgs sadarbībā ar portāliem draugiem.lv un mammam.lv/tetiem.lv izsludina uzņemšanu vasaras grila akadēmijā!


Tava pieredze un novērojumi, ko, kā un kāpēc grilēt, mūsu iespējas izveidot interesantāko grilēšanas ideju apkopojumu.
Līdz 15. jūlijam sūti savu lieliskāko grila recepti portāla mammam.lv/tetiem.lv  virtuvei! Interesantākās receptes tiks publicētas ne tikai portālā, bet arī žurnālā Garšīgs, un iedvesmosim gastronomiskiem varoņdarbiem ikvienu, kas spēj stāvēt pie grila!

Divu interesantāko recepšu iesūtītāji saņems žurnāla Garšīgs pusgada abonementu!


Vasara ir īsa, nevelc garumā!

Savu recepti pievieno šeit! Citas dārza svētkiem noderīgās receptes skati Virtuves sadaļā Grilēšana.

Reklāma
Reklāma