Grilēti vistu šķiņķīši. RECEPTE

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavo marinādi: sajauc majonēzi, sakapātu ingvera sakni, ķiploku sāli. Šķiņķīšus liek marinādē. Marinē vismaz 3 stundas. Šķiņķīšus cep grilā apmēram 15 līdz 20 minūtes. Salātus, dilles, lociņus, pētersīļus sasmalcina un pārlej ar Ķīnas saldskābo mērci un pasniedz kopā ar grilētajiem vistu šķinķīšiem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Rukolas salātu lapas
  • Lociņi
  • Vistu šķinķīši - 8.gab
  • Ingvera sakne - 3.cm
  • Majonēze - 200.g
  • Ķiploku sāls - 10.g
  • Salātu lapas - 100.g
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Kinas saldskaba merce - 1.burciņa