Kotletes ar auzu pārslām

FOTO: Inese Stuģe

Ņemam cūkgaļas malto gaļu - pievienojam olu, garšvielas un pieliekam pāris karotes ātri vārāmās auzu pārslas (nevārītas). Masu kārtīgi samīcam un atstājam uz kādu laiku mierā. Veidojam kotletes, ko cepam uz karstas pannas, līdz tās gatavas. Pasniedzam ar kartupeļiem un svaigiem salātiem vai kā auksto uzkodu zviedru galdā. Tikai taisām pavisam mazas kotletītes, kam pa virsu uzlikta tomātu mērce ar pētersīļa lapiņu. Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkgaļa - 500.gr
  • Auzu pārslas - 2.ēd.kar.
  • Garšvielas.pēc patikas
  • Ola - 1.gab.