Sēņu un siera salāti

 27. februāris 2009 20:00 Recepte


Sēnēm nogriež kātiņus, cepurītes sagriež pāris milimetru biezās šķēlītēs, sakārto salātu bļodā un pārlej ar citrona sulu. Pēc 30-45 minūtēm, kad sēņu cepurītēm izmainījusies krāsa, pievieno sieru, apslaka ar olīveļļu, uzkaisa piparus un sāli.

 

Marčella Hazana. Itāļu virtuve. Jumava, 1995.

Sastāvdaļas

1. Citronu sula
1/2 glāze
2. Tievos salmiņos sagriezts šveices siers
2/3 glāzes
3. Olīveļļa
3 ēd. karotes
4. Sāls
pēc garšas
5. Svaigi samalti pipari
pēc garšas
6. Stingras, svaigas baltās sēnes
250 gr



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas