Raibie rutku salāti

 29. janvāris 2009 11:00 Recepte


Rutku un burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē rupjās skaidiņās. Ābolu nomazgā, izņem serdi, sagriež mazos kubiņos. Vīnogas nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Salātus notīra, saplucina kumosu gabaliņos. Pannā sakarsē 1 tējkaroti olīveļļas, mazliet apcep sezama sēkliņas. Visu ieliek salātu bļodā. Sajauc atlikušo olīveļļu, jogurtu, citrona sulu, sāli un piparus un iemaisa mērci salātos. Garnē ar avota kresēm.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Rutki
100 g
2. Burkāni
150 g
3. Ābols
100 g
4. Zilās vīnogas
150 g
5. Ledus salāti
200 g
6. Olīveļļa
2 - 3 ēdamkarotes
7. Sezama sēkliņas
8. Jogurts ar zemu tauku saturu
2 - 3 ēdamkarotes
9. Citrona sula
10. Jūras sāls
11. Pipari
12. Kapātas avota kreses
1 ēdamkarote



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas