Cepti makaroni ar sieru

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notecina un sagriež mazos gabaliņos. Sarīvē sieru. Makaronus sajauc ar rīvēto sieru un olu. Pievieno sāli, piparus un baziliku. Pannā uzkarsē eļļu. Makaronu maisījumu ar karoti liek uz pannas un cep no abām pusēm 2 -3 minūtes, līdz sacepums iegūst skaisti zeltainu krāsu. Makaronus pasniedz ar grilētu vai ceptu gaļu. Ja vēlas, makaronus var papildināt ar oregano, ķiplokiem, timiānu vai papriku. Ēdienu var gatavot arī no iepriekšējās ēdienreizes atlikušajiem makaroniem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Rīvēts parmas vai holandes siers - 30.g
  • Olas - 3.gab
  • Eļļa - 2.ēdk.
  • Melnie pipari - 1/4.tējk.
  • Sāls - 1.tējk.
  • Spageti vai citi makaroni - 300.g
  • Kaltēts baziliks - 1.tējk.