Makaronu sacepums ar speķi

 21. aprīlis 2009 19:00 Recepte


Makaronus novāra vieglā sāls ūdenī. Atdzesētiem makaroniem pievieno sakultas olas, pienu, tomātu biezeni un sakapātas garšas vielas. Visu samaisa, saliek formā, virsū uzkaisa rīvmaizi, uzliek sviesta piciņas un cep krāsnī brūnu. Pasniedz ar tomātu mērci un dažādiem svaigiem salātiem. Makaronu vietā var lietot nūdeles.

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem. - Apgāds Līdums, 1992

Sastāvdaļas

1. Pētersīļi
pēc garšas
2. Sviests
pēc vajadzības
3. Makaroni
500 g
4. Žāvēts speķis
300 g
5. Olas
2 gab
6. Piens
1 glāze
7. Tomātu biezenis
3 - 4 ēdk.
8. Sāls
pēc garšas
9. Lociņi
pēc garšas
10. Rīvmaize
pēc vajadzības



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas