Eļļā vārītie žagariņi - solis pa solim

Dzēsts lietotājs

Ooooo shitie ir baigi labie, nemaz nezinaju, ka tik viegli pagatavojami. man pashai par cik nav majas cepeshkrasns, tad shitais ir lielisk variants...paldies par receptiiti.

Dzēsts lietotājs

jaaa..un veikalaa noperkamie valters&polis maksaa bargu naud

Dzēsts lietotājs

Hmm es ar taisu zagariaanjus tik es atdalu olu dzeltenumus no baltuma dzeltenumus var izmantot zagarinjiem baltumus es saputoju ar cukuru un pasniedzu ar zagarinjiem vai arii var cept bezee cepumus vieniigi olas vaig vairak preciizi nepateikshu japastas buus receptees

Dzēsts lietotājs

paldiesiņš par atgādinājumu biju jau piemirsusi par viņiem -garšīgajiem!!!

Dzēsts lietotājs

daudz gan jums pastavigi maajaas sastaavdalju :D es gan gribeetu kaut kur redzet zhagarinju recepti no miltiem, cukura un uudens (BEZ olaam un sk. kreejuma!) :( tadi noperkami RIMI.. visur ar taam olaam..

Dzēsts lietotājs

Sanaca loti gardi! Tikai milti mums aizgaja krietni vairak... Bet pats galvenais, ka visa gatavosana izvertas tada riktiga gimenes pasaacienaa- tetis cepa, mes ar meitinu rullejam un griezam, jaunakais bernins bija garsotaja lomaa. Un musu gimene sie cepumini bus ieguvusi jaunu nosaukumu- "Baardainisi". Griezam vienkarsi rombiniem bardinjas. Paldies lielu lielais!

Dzēsts lietotājs

Es šādus žagariņus taisu no rauga mīklas un pārkaisu ar pūdercukuru-ļoti garšīgi

Dzēsts lietotājs

an n san masitoni
- bet varbūt vajag uztaisīt eksperimentu? Ja Rimi žagariņos ir sastāvdaļas uz pakas, jācep tik augšā:) Es gan ticu, ka kaut kādu taukvieliņu tomēr vajadzēs tai mīklai, piemēram, sviestu. bet varbūt man tā tikai liekas:)
1 2

Saistītie raksti

Kategorijas