Cannelloni ar vistas gaļu

 15. aprīlis 2009 20:15 Recepte


 

Gaļas sagriežam mazos kubiņos, burkānus sarīvējam. Kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un ķiplokiem apcepam visu uz pannas. Pievienojam konservētos tomātus (sulu pietaupot beigām) un visu sautējam kādas minūtes. Masai pievienojam svaigo sieru. Ļaujam nedaudz padzist, lai varētu piepildīt makaronus. Piepildītos cannelloni kārtojam sacepumu veidnē, pāri pārlejam tomātu sulu, sviesta piciņas un visu beidzot pārkaisām ar rīvētu Parmas sieru. Liek cepeškrāsnī uz 45 min. 180 grādos. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Olas
2
2. Svaigais siers
300 gr
3. Konservēti tomāti
800 gr
4. Burkāni
3 gab
5. Sīpols
6. Ķiploki
2 daiviņas
7. Vistas fileja
400 gr
8. Cauraudzis speķis
100 gr
9. Cannelloni makaronu
200 gr
10. Svaigi sarīvēta parmas siera
150 gr
11. Sviests vai eļļa
1 ēd.kar.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas