Rupjmaizes krēms

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krējumu saputoju ar cukuru, pievienoju sarīvētu, apgrauzdētu rupjmaizi un sagatavotu, uzbriedinātu želatīnu. Krēmu lieku veidnē un atdzesēju. Pirms pasniegšanas lieku porciju trauciņos. Pasniedzu kopā ar saldskābu ievārījumu — dzērveņu, dzērveņu un ābolu, brūkleņu, brūkleņu un ābolu vai Kaukāza plūmju ievārījumu. Šo ievārījumu gatavoju no plūmju biezumiem pēc to sulas izspiešanas, pievienojot ābolus.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Želatīns - 10.g
  • 35% saldais krējums - 35.g
  • Cukurs - 50.g
  • Kaltēta klona rupjmaize - 350.g