Vista un ananāsi karija mērcē

FOTO: Shutterstock.com

Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus.
Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek.
Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju pēc garšas. Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.
Viss uzvārās un ir gatavs!
Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Karijs vai dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai).santa maria gar
  • Vistas fileja - 300-400.grami
  • Konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi .viens konservs
  • Paprika - 1.gab.
  • Saldais krejums - 300.ml
  • Makaroni (var arī rīsus) - 1 iepakojums
  • Tomāti - 2-3.gab.