Kartupeļu, seleriju un putnu gaļas salāti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sasmalcinātas salātu sastāvdaļas samaisa vai kārto traukā atsevišķos sektoros. Mērci pārlej vai pasniedz atsevišķos trauciņos.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi - 3.gab
  • Cukurs
  • Sāls
  • Krējums vai majonēze - 1.glāze
  • Svaigs vai konservēts tomāts - 1.gab
  • Ābols - 1.gab
  • Cieti vārītas olas - 2.gab
  • Novārīta selerija - 1.gab
  • Sasmalcināta vārīta vai cepta putnu gaļa - 1.glāze
  • Zaļumi