Ābolu pīrāgs ar kakao

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Pildījumam ābolus nomizo, sagriež daiviņās un pāris minūtes patur karstā ūdenī, kam pievienots cukurs. Olas kopā ar kakao un cukuru saputo līdz irdenai masai. Putojot tālāk, palēnām pielej izkausētu sviestu, tas nedrīkst būt karsts. Garenā kēksa veidnē ieklāj cepamo papīru. Liek kārtas tā: kakao mīkla, cepumi, āboli, tad vēlreiz atkārto visas kārtas. Virsējo kārtu noteikti liek no kakao mīklas. Uzglabā ledusskapī līdz nākamajai dienai.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Āboli - 1/2.kg
  • Cepumi - 1.paciņa
  • Sviests - 250.gr
  • Cukurs - 75.gr
  • Olas - 2.gab
  • Kakao - 3.tējkar.
  • Pildījumam:
  • Cukurs