Siltie kartupeļu un zaķkāpostu salāti

 21. marts 2020 21:00 Recepte

Pavasara galdam piestāv bļoda, pilna pļavā un mežā lasītu gardumu!



Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c. Foto: Heather Barnes, Unsplash.com


Var izmantot sīkus kartupeļus. Tos novāra ar mizu, karstus notīra, pārlej ar uzsildītu krējumu, kam pievienoti zaļumi vai spinātu biezenis. Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986

Sastāvdaļas

1. Pētersīļi
2. Spinātu biezeņa vai sakapātu diļļu
1/2 glāze
3. Kartupeļi
5 gab
4. Krejums
1 glāze
5. Sāls



0 Pievienot komentāru

Kategorijas