Siļķe kažokā - padomju galda klasika

Dzēsts lietotājs

mmm shuba! :)

Dzēsts lietotājs

Mana ,,šuba" iršāda:1.kārta griezti gabaliņos kartupeļi;2.kārta siļķu mazi gabaliņi(mazsālīta)
3.kārta sīpoli sagriezti plānās ripiņās,tad pārleju ar skābu krējumu;4.kārta sagriezti vārīti burkani ;5.kārtasakapātas varītas olas,tad parleju ar majonēzi;6.kārta rīvētea sarkanās bietes(vārītas),kuras irsajauktas arkrējumu,nedaudz pievienojot sāli un tad šo masu uzsmēre virsū.Var dekorēt pēc patikas un gaumes.Šādi sagatavota siļķe kažokā ir jāatstāj vēsā vietā.lai ievelkas un tikai tad jāliek galdā.Labu apetīti!!!

Dzēsts lietotājs

Kas var būt labāks par šo!

Dzēsts lietotājs

Es siļķi kažokā gatavoju šādi: 1.kārtauz rupjās rīves sarīvēju vārītus kartupeļus; 2.kārta sarkano bieti; 3.kārta antonovka ābolu; 4.kārta burkani ;5. kārta smalki sagriezti sipoli; 6. karta sarkanās bietes un starp kārtām majonēze sajaukta ar krējumu, noslēgumā pākaisu ar olām un lociniem.

Dzēsts lietotājs

Laikam taisu pārāk bieži, vairs nekārojas...

Dzēsts lietotājs

mmm garssiigi!

Dzēsts lietotājs

Man loti garso sitie salati,es vinus varetu est katrudienu!!!

Dzēsts lietotājs

Vita siļķe kažokā bez siļķes???
1 2

Kategorijas