Šokolādes torte ''Divi rieksti''

Pagatavo brīnumgardu šokolādes kūku!

Pāri vari pārkaisīt pūdercukuru.

FOTO: Shutterstock.com

Pāri vari pārkaisīt pūdercukuru.

1. Pa gabaliņiem salauž šokolādi un kopā ar riekstiem sasmalcina blenderī vidēji smalkos gabaliņos. 2. Sviestam pieber cukuru un kuļ līdz masa kļūst gaiša, pa vienam pievieno olu dzeltenumu, kārtīgi iemaisa. Tad masai pievieno sasmalcināto riekstu šokolādes masu. 3. Olbaltumu sakuļ stingrās putās un iecilā riekstu masā. 4. Paņem formu, ieklāj cepamo papīru, lej mīklu un cep iepriekš sasildītā cepeškrāsnī 35-40min. 180grādos.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Olas baltums - 6.gab
  • Olas dzeltenums - 6.gab
  • Cukurs - 120.gr
  • Mīksts sviests - 125.gr
  • Mandeles - 200.gr
  • Valrieksti - 200.gr
  • Rūgtā šokolāde - 200.gr