"Slinkie balodīši" - kāposti ar malto gaļu ātrām pusdienām

FOTO: Inese Stuģe

Kāpostgalvu saēvelējam, vai sagriežam. Liekam katliņā, pielej ūdeni un sautē. Pa to laiku uz pannas apcep malto gaļu kopā ar tomātu mērci. Apcepto gaļu liekam klāt pie kāpostiem un turpina sautēt līdz kāposti gatavi. Neaizmirstam sāli un piparus. Pasniedzam ar rīsiem, kartupeļiem va ēdam bez piedevām. Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sāls.pēc patikas
  • Malti melnie pipari - 1/2.tējk.
  • Tomātu mērce - 500.gr
  • Maltā gaļa - 500.gr
  • Kāpostgalva - 1.kg
  • Ūdens - 100.ml