Foto: Shutterstock.com

Tādu pratīs pagatavot gan vecpuiši, gan studenti


Vista uz sāls spilvena - vienkāršāk nemēdz būt

 29. janvāris 2015 19:00 Recepte


 

Atgriež vaļā vistu un ierīvē ar iepriekš saspiestiem ķiplokiem, tad sāls paku izber uz paplāšpannas un izlīdzina. Liek pa virsu plakaniski atvertu vistu un šauj iekšā 250-220 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 45-60 minūtes. Visi vistas tauki sasūcas sālī un arī gaļa ir paņēmusi vajadzīgo sāls devu. Labi garšo gan ar rīsiem,gan kartupeļiem. Labu apetīti!

Sastāvdaļas

1. Ķiploki
2 gab
2. Sāls
1 paciņa
3. vista



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti



Kategorijas