Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 220 °C. Ieziež ar taukvielām sacepumu veidni. Makaronus ieber vārošā ūdenī, kam pievienota sāls, dažas minūtes pavāra, lai tie vēl būtu pietiekami cieti. Sīpolu sagriež ripiņās. Izkausē sviestu un cep tajā sīpolus apmēram 3 minūtes, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pārkaisa tos ar miltiem un apcep zeltaini dzeltenus. Pielej pienu un, pastāvīgi maisot, vāra apmēram 5 minūtes, līdz mērce sāk sabiezēt. Piemaisa sieru un ļauj tam izkust. Makaronus nokāš un samaisa ar mērci. Cīsiņus sagriež ripiņās. Pētersīļus nomazgā un smalki sakapā. Pusi no pētersīļiem, cīsiņu ripiņas un pusi no siera piemaisa makaronu mērcei. Maisījumu liek veidnē, pārkaisa ar atlikušo sieru, rīvmaizi un atlikušajiem pētersīļiem. Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 10-15 minūtes.