Aukstā zupa ar dūmdesu

Nepieciešams:

2 l kefīra

250 g konservētas bietes

3 cieti vārītas olas

2 lieli vārīti kartupeļi

svaigs gurķis

dilles

dūmdesa

lociņi

redīsi

smaržīgie pipari

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagatavošana:

Sagriežam kartupeļus un olas nelielos kubiņos.

Dūmdesu, gurķi un redīsus sagriežam salmiņos.

Lielā bļodā sametam kartupeļus, olas, gurķus, redīsus, desu, smalki sagrieztus lociņus un aplejam kefīru. Samaisām un pakāpeniski pieliekam konservētas bietes, maisām līdz paliek rozā.

Pasniedzot uzkaisa dilles un smaržīgos piparus!

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Inga, Auksto zupu olimpiādes dalībniece

 

Sastāvdaļas