Vegāniskais voks ar Āzijas garšu. Iesaka Mārtiņš Sirmais

“Šoreiz dosimies ātrā “izbraucienā” uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka, lai mūsu tuvākie ēstu veselīgāk un daudzveidīgāk un lai komplimenti pavāram skanētu vēl skaļāk. Mūsdienu pasaule piedāvā neiedomājami lielu daudzumu pusfabrikātu, kuru ikona ir Āzijā radušās ātri vārāmās zupas. Lai neapmaldītos šajos ar Mendeļejeva kungu kopradītajos džungļos, esmu izvēlējies jums parādīt gardas Āzijas virtuves receptes”, stāsta Mārtiņš Sirmais.

Šoreiz dosimies ātrā “izbraucienā” uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šoreiz dosimies ātrā “izbraucienā” uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka!

Sastāvdaļas

  • 20 g cepamās eļļas;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 5 šampinjoni;
  • 10 g loku;
  • 1⁄2 violetā sīpola;
  • 100 g mango vokmērces;
  • 100 g brokoļu;
  • 50 g bambusu dzinumu

Pagatavošana

Sagriez sīpolu gredzenos, šampinjonus, brokoļus un bambusu dzinumus. Uzkarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un, intensīvi maisot, pievieno pusi no sagrieztā sīpola, šampinjonus, brokoļus, bambusa dzinumus. Visu gatavo pannā 3 minūtes, tad pievieno mango mērci un turpini maisīt. Kad mērce novārījusies, liec klāt iepriekš novārītas olu nūdeles un gatavo vēl 2 minūtes.

Reklāma
Reklāma

Pasniedz ar violetā sīpola gredzeniem un smalki sagrieztiem lokiem.