Labākie ģimenes auto 2020. gadā – TOP 5

Minivens, hečbeks vai tomēr sedans? Ģimenes auto iegāde ir sarežģīts process, jo rūpīgi  jāpiedomā ne tikai pie savas, bet arī mazo ķiparu ērtības un drošības pārvietošanās laikā. Ideāls ģimenes auto ir simtprocentīgi uzticams, gana ietilpīgs, kā arī izceļas ar savu praktiskumu. Kādu veidolu augstāk uzskaitītās īpašības ieņem reālajā dzīvē? Apskati 2020.gada labāko ģimenes auto top 5 un sper soli pretim pārmaiņām.

Ģimenes auto iegāde ir sarežģīts process, jo rūpīgi  jāpiedomā ne tikai pie savas, bet arī mazo ķiparu ērtības un drošības pārvietošanās laikā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenes auto iegāde ir sarežģīts process, jo rūpīgi jāpiedomā ne tikai pie savas, bet arī mazo ķiparu ērtības un drošības pārvietošanās laikā.

Citroen C5 Aircross  


2020.gada labāko ģimenes auto apskats noteikti jāsāk ar vienu no jaunākajiem Citroen markas hibrīdmodeļiem – Citroen C5 Aircross. Šis automobilis tiek dēvēts par vienu no visu laiku izcilākajiem ģimenes auto pateicoties tā augstajam komforta līmenim, ietilpīgajam salonam un bagāžas nodalījumam, kā arī uzlabotajai balstiekārtas sistēmai. 

Iemesli, kādēļ apsvērt Citroen C5 Aircross iegādi:
● Zems CO2 emisiju līmenis – konkrētajā gadījumā tie ir tikai 39 grami uz kilometru;
● Lieliska vadāmība, izcila dinamika un vienmērīga braukšana pateicoties automobilī iekļautajām 19 vadītāja atbalsta sistēmām;
● Ietilpīgs bagāžas nodalījums – līdz 600 litriem.

 

 

Volkswagen Sharan


Kā nākamā lieliskā izvēle gan lielākām, gan mazākām ģimenēm jāpiemin Volkswagen Sharan minivens. Konkrētais automobilis ir diezgan ietilpīgs – tajā pietiks vietas veseliem 7 braukt gribētājiem! Sharan minivens ir īpaši piemērots tālākiem ģimenes izbraucieniem, jo ir pietiekoši ekonomisks.

Iemesli, kādēļ apsvērt Volkswagen Sharan iegādi:
● Iespaidīga salona ietilpība – izņemot otrās un trešās rindas krēslus, auto ietilpība palielinās līdz pat 2610 litriem;
● Krēslu izņemšana un ievietošana aizņem ne vairāk par 5 minūtēm;
● Auto sniedz milzīgu praktisko pienesumu steidzīgajā ģimenes ikdienā.

 

 

Mercedes Benz CLA 


Lai gan par ģimenes auto visbiežāk uzskata tieši minivenus, šajā kategorijā arvien biežāk tiek iekļauti arī sedani. Kā lielisks piemērs noteikti jāmin Mercedes Benz CLA automobilis, kas uz citu sedanu fona izceļas ar savu augsto drošības līmeni gan vadītāja, gan pasažieru aizsardzībā.

Iemesli, kādēļ apsvērt Mercedes Benz CLA iegādi:
● Atzīts par vienu no drošākajiem ģimenes auto modeļiem;
● Ir pietiekoši ekonomisks ar vidējo degvielas patēriņu 5,4 litri uz 100 kilometriem;
● Pieklājīgi liels bagāžas nodalījums – 460 litri.

 

 

Reklāma
Reklāma

Skoda Superb 


Vēl viens sedans, kas ieguvis lielu atzinību tieši ģimeņu vidū, ir Skoda Superb auto modelis. Superb ir komfortabls un kvalitatīvi aprīkots auto, kas nepievils nevienu jaudīga, taču reizē arī ģimenes apstākļiem ideāli piemērota auto kārotāju. Viens no lielākajiem Superb modeļa plusiem ir automobiļa lielā platība.

Iemesli kādēļ apsvērt Skoda Superb iegādi:
● Pietiekoši daudz vietas gan vadītājam, gan pasažieriem, gan bagāžai;
● Auto aprīkojumā iekļautas tādas drošības sistēmas kā ārkārtas bremzēšanas un stabilitātes kontroles sistēmas;
● Aprīkots ar funkcionālu, ģimenēm draudzīgu liftbeka tipa virsbūvi.

 

 

Toyota Verso  


Visbeidzot esam nonākuši arī līdz piektajai topa vietai jeb vēl vienam lieliskam minivenam – Toyota Verso. Lai gan Verso modeli nudien nevarētu nosaukt par pašu ietilpīgāko no Latvijā pieejamajiem miniveniem, tā augstais uzticamības līmenis un zemās uzturēšanas izmaksas ir iekarojušas savu vietu daudzu autovadītāju sirdīs. 

Iemesli, kādēļ apsvērt Toyota Verso iegādi:
● Paaugstināts vispārējais drošības līmenis;
● Nodrošina akustisko komfortu, atrodoties ceļā;
● Lieliska izvēle tiem, kas novērtē degvielas ekonomijas faktoru.

 

 

Drošība pirmajā vietā


Kas vēl nepieciešams drošiem ģimenes pārbraucieniem pa tuvākiem un tālākiem pašmāju ceļiem? Protams, ka obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļa apdrošināšanas polise! Salīdzini Octas internetā un pārliecinies par savas polises izdevīgumu. 

 

Neaizmirsti, ka viens no faktoriem, kas nosaka Tavas Octas cenu, ir Bonus Malus sistēma. Kas ir Bonus Malus klase un kā tā veidojas? To visu ir iespējams noskaidrot ar portāla Polisubanka.lv starpniecību.