Sabiedrībā pazīstamas personības aicina apmeklēt "Laimas" labdarības namiņu

Sanda Dejus, Anna Rozīte un citas sabiedrībā pazīstamas personības aicina doties labdarības namiņu.

Līdz pat 20. decembrim ikviens labdaris ir gaidīts virtuālajā “Laimas” labdarības namiņā, lai palīdzētu kopīgiem spēkiem piepildīt 1 200 bērnu sapņus par maģisko Ziemassvētku brīnumu un sen kārotām dāvanām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Līdz pat 20. decembrim ikviens labdaris ir gaidīts virtuālajā “Laimas” labdarības namiņā, lai palīdzētu kopīgiem spēkiem piepildīt 1 200 bērnu sapņus par maģisko Ziemassvētku brīnumu un sen kārotām dāvanām.

Līdz pat 20. decembrim ikviens labdaris ir gaidīts virtuālajā “Laimas” labdarības namiņā, lai palīdzētu kopīgiem spēkiem piepildīt 1 200 bērnu sapņus par maģisko Ziemassvētku brīnumu un sen kārotām dāvanām. Pirmajās divās darbības nedēļās “Laimas” labdarības namiņš virtuāli apmeklēts vairāk nekā 7 000 reižu un 365 bērnu vēlmes jau ir piepildītas, 428 kartītes atrodas pie saviem labdariem un tuvākajā laikā tiks īstenotas, savukārt vēl 428 bērnu sapņi gaida atbalstu. Šogad, rādot piemēru un iedvesmojot citus šajos svētkos palīdzēt tiem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams, virtuālo “Laimas” labdarības namiņu apmeklē arī vairākas sabiedrībā zināmas personības, tostarp Latvijas Valsts prezidents Egils Levits ar kundzi Andru Leviti, Anna Rozīte, Sanda Dejus un citi.

 

Par virtuālā “Laimas” labdarības namiņa atbalstīšanu televīzijas un radio personība Sanda Dejus stāsta: “Priecājos, ka arī šogad projekts notiek un ka man ir iespēja būt daļai no šī sirdssiltā pasākuma. Mūsu ģimenē "Laimas" labdarības namiņa apciemošana ir ikgadēja un mīļa tradīcija. Ar vīru to aizsākām, kad vēl nebijām vecāki, bet nu jau dāvanas gādājam un gatavojam kopā ar meitiņu. Labi darbi ir liela šī laika vērtība, kas ļauj iepriecināt līdzcilvēkus un gūt prieku arī pašiem.”

 

“Darīt labu citiem noteikti vajadzētu visa gada garumā ne tikai gadu mijā. Ziemassvētku laiks ir īpašs ar to, ka tas mums atgādina, ka vēl bez ikdienas pienākumiem un savām rūpēm ir kaut kas ļoti būtisks – ticība brīnumiem un citu iepriecināšana. Man prieks, ka “Laimas” labdarības namiņš mums atgādina par to jau vairākus gadus un dod iespēju radīt prieku bērniem! Un jūs jau zināt, ka tas, kas dāvina bieži vien pat ir lielāks ieguvējs par dāvanas saņēmēju,” uzsver TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte. 

 

Reklāma
Reklāma

Kā jau ziņots iepriekš, 2020. gada 20. novembrī virtuāli durvis vēris “Laimas” labdarības namiņš, aicinot sagādāt prieku un radīt Ziemassvētku brīnumu vairāk nekā 1 200 bērniem no ģimenēm ar dažādiem sociālajiem statusiem no 11 Latvijas pilsētām un novadiem.

Turpinot pagājušajā gadā aizsākto tradīciju, pirmās bērnu veidotās kartītes no virtuālā “Laimas” labdarības namiņa izvēlējās Valsts prezidents Egils Levits ar kundzi Andru Leviti.

 

Arī šogad bērnu zīmētajās kartītēs minētās vēlmes ir ļoti daudzveidīgas – apģērbs, rotaļlietas, segas un spilveni, skolai nepieciešamas lietas, mūzikas instrumenti un daudz kas cits kvalitatīvai brīvā laika pavadīšanai un talantu attīstīšanai. Papildus tam bērni šogad vairāk kā citus gadus lūdz arī datorus, kas nepieciešami attālināto mācību apguvei. Tehnoloģijām (datoriem, mobilajiem tālruņiem), lielajam sporta inventāram un mūzikas instrumentiem nav jābūt pilnībā jauniem, bet tiem ir jābūt teicamā darba kārtībā.  

Ikviens atbalstītājs var apmeklēt “Laimas” labdarības namiņu virtuāli no 20. novembra līdz 20. decembrim projekta mājaslapā www.laimasnamins.lv. Virtuālajā namiņā ir iespēja iepazīties ar visām bērnu gatavotajām kartītēm un vēlmēm, kā arī ērti izvēlēties sev sirdij tuvākās, kuras ir vēlme un iespējas piepildīt.  Kad kartīte izvēlēta un dāvana sarūpēta, aicinām aizpildīt piegādes formu projekta mājaslapā www.laimasnamins.lv. Ikviens dāvanu varēs ērti nodot tuvākajā “DPD” paku skapī vai bodē (kādā no 222 “Pick up” punktiem visā Latvijā) vai lielākas dāvanas nosūtīt ar ”DPD” kurjeru bez maksas.