Uzdāviniet savam bērnam aizraujošu spēļu pasauli

Vai meklējat dāvanu, kas jūsu bērnam sagādās īpašu prieku un ar ko bērns pavadīs laiku, rotaļājoties stundām ilgi? LEGO ir viens no iecienītākajiem rotaļlietu zīmoliem pasaulē, un tā daudzveidīgie spēļu komplekti ir ideāla dāvana Ziemassvētkos un citos īpašos notikumos neatkarīgi no tā, vai bērnam interesē transportlīdzekļi, dzīvnieki, princeses, video spēles vai kino filmu supervaroņi. LEGO spēks ir spējā saliedēt ģimeni, aicinot pavadīt brīvos brīžus kopā.

 LEGO spēks ir spējā saliedēt ģimeni, aicinot pavadīt brīvos brīžus kopā. Laiks, ko bērni pavada kopā ar vecākiem, ir ļoti svarīgs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LEGO spēks ir spējā saliedēt ģimeni, aicinot pavadīt brīvos brīžus kopā. Laiks, ko bērni pavada kopā ar vecākiem, ir ļoti svarīgs.

Laiks, ko bērni pavada kopā ar vecākiem, ir ļoti svarīgs, īpaši mūsdienu ikdienas steigā, kad nereti uzmanības centrā izvirzās tehnoloģijas. Īstenojiet dažādas lomu spēles, ļaujiet vaļu iztēlei, asiniet prātu un uzziniet vairāk par savu jaunāko paaudzi caur jautrām rotaļām ar dažādajiem LEGO komplektiem skolas vecuma puikām un meitenēm!

Ikviens liels stāsts sākas bērna istabā
Vai jūsu bērni kādreiz ir aizrāvušies ar varoņiem? Neskatoties uz to, vai viņi ir reālās dzīves varoņu, piemēram, policistu, ugunsdzēsēju vai ūdenslīdēju vai varbūt fantāzijas apvīto nindzju fani, LEGO komplekti atvieglo dažādo varoņu tēlu saplūšanu ar transportlīdzekļiem, ēkām, dažādiem dzīvniekiem, dabas ainavām un ne tikai, veidojot veselu stāstu pasauli. Tā piemēram, LEGO City sērijas Okeāna izpētes kuģis (Ocean Exploration Ship 60266) peld uz ūdens, un tajā ir viss nepieciešamais, lai bērni, kas ir vecāki par 7 gadiem, spētu veikt ekspedīciju okeānā. Bērni var izmantot peldošo rotaļu kuģa ceļamkrānu, lai nolaistu zemūdeni un haizivs būri, vadītu helikopteru un zemūdeni, izpētītu ar dārgumiem pilno kuģa vraku vai nepaguruši rotaļātos uz komandtiltiņa pētniecības zonā. 



Elpu aizraujoša cīņa par taisnību
Savukārt detalizētais LEGO City Policijas iecirkņa (Police Station 60246) ēkas komplekts, kas paredzēts bērniem vecumā no 6 gadiem, ir izveidots jautrai un elpu aizraujošai piedzīvojumu stāstu atainošanai un ietver policistu un blēžu minifiguras, kā arī reālistiskus transportlīdzekļus. Tas ļauj izpētīt policijas automašīnas iekšieni, likt lietā sirēnu, braukt ar motociklu vai ļaut dronam izsekot noziedzniekus, palīdzot bērniem pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi. Lielisks sabiedrotais piedzīvojumu kāriem likumsargiem, kuriem patīk spraigi notikumi un cīņa par labo varoņu uzvaru.



Iemīļotie kino tēli atdzīvojas rotaļās
Vai jūsu bērniem patīk izdzīvot dažādus stāstus un nodoties kino pasaulei? Izmantojot LEGO komplektus, viņi var izveidot savu iemīļotākās multfilmas versiju vai izdomāt kaut ko pavisam jaunu un iespaidīgu. Ideāla dāvana nindzju faniem vecumā no 7 gadiem ir Ninjago sērijas Wu kaujas pūķa (Wu’s Battle Dragon 71718) komplekts. Tā galvenais varonis spēj pārvietoties ar spārniem, asti, kājām un galvu, demonstrējot noslēpumaino nindzju pasauli, kurā bērni var izspēlēt lomas, iesaistot savus uzticamos varoņus Wu un Gleck cīņā pret spēcīgiem tumšajiem spēkiem. 



No digitālas spēles līdz reālai pasaulei
Super Mario ir trešā visu laiku populārākā video spēļu sērija pasaulē, kas aizvien aizrauj lielus un mazus. Arī LEGO Super Mario sērijas klucīšu komplekti, kas reizē apvieno digitālo un reālo pasauli, ir lieliski piemēroti rotaļām vienatnē vai sacensībām grupā. Ar LEGO Mario Piedzīvojumu sākuma maršruta komplektu (Adventures with Mario Starter Course 71360) bērni vecumā no 6 gadiem var doties elpu aizraujošos piedzīvojumos ar savu iecienīto video spēles tēlu. Interaktīvais Mario kolekcionē monētas reālās dzīves līmeņos, kas izveidoti ar LEGO klučiem. Tādējādi bērni apgūst mākslu plūstoši pārvietoties no vienas spēles vides uz citu. Bez tam LEGO Mario figūrai acīs, mutē un vēderā ir integrēti LCD ekrāni, lai parādītu virkni dažādu tūlītēju reakciju uz kustību, krāsu un darbību klučiem. Komplektā ir iekļauts arī skaļrunis, kas atskaņo leģendāro ikonu skaņas un mūziku no video spēļu sērijas. 



Jautrība džungļu koku galotnēs
Sniedziet savam bērnam iespēju traukties elpu aizraujošā savvaļas piedzīvojumā, iejūtoties eksotisko pandu aprūpētāja lomā! LEGO Friends Pandu džungļu māja kokā (Panda Jungle Tree House 41422) ir komplekts, ar ko dzīvniekus mīloši bērni no 7 gadu vecuma varēs rotaļāties stundām ilgi. Mazie pasaules pētnieki var palīdzēt uzbūvējamajām figūrām pārmeklēt mežu, pārvietot pandu mazuļus rotaļu koka ratos vai arī noslidināt tos lejup pa slidkalniņu. Šis 265 detaļu rotaļu komplekts ir ideāla dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai jebkurā citā īpašā notikumā bērniem, kam patīk savvaļas piedzīvojumi un kuri vēlas rūpēties par planētu un tās dzīvniekiem.



Kā lielisks iedvesmas avots tālākiem savvaļas piedzīvojumiem kalpos arī LEGO Friends sērijas komplekts Glābšanas bāze džungļos (Jungle Rescue Base 41424). Sākot no meža pārmeklēšanas ar dronu, lai glābtu briesmās nonākušus dzīvniekus, līdz palīdzības sniegšanai dzīvniekiem klīnikā — bērni vecumā no 8 gadiem atradīs daudz veidu, kā rotaļāties ar šo aizraujošo komplektu, gādājot par visu džungļu iemītnieku drošību un iejūtoties dažādos tēlos. Komplektā ietilpst vairākas minileļļu un dzīvnieku figūriņas, drons, kā arī detaļas klīnikas un vairāku līmeņu skatu torņa izveidei, kas raisīs iztēli un atklās spēlēšanās radošo pusi vienatnē vai kopā ar draugiem.
 



Atrakciju parks bērna istabā
Ienesiet īstu ūdens atrakciju parka jautrību bērna guļamistabā ar LEGO Friends Jautro vasaras ūdens atrakciju parka komplektu (Friends Summer Fun Water Park 41430), kas ļaus izbaudīt vasarīgus ūdens priekus neatkarīgi no gadalaika. Šī detalizētā rotaļlieta ir paredzēta bērniem no 8 gadu vecuma, kam patīk stundām ilgi būvēšanas izaicinājumi un radoša brīvā laika pavadīšana. Izmantojot dažādās minifigūriņas, bērni var atcerēties savus vasaras piedzīvojumus un nodoties nebeidzamai jautrībai, laižoties lejup pa kādu no trim slidkalniņiem, atpūšoties burbuļvannā, sauļojoties un iejūtoties glābēju vai saldējuma pārdevēju lomā. Ideāla izklaide labāko draudzeņu kompānijā!



Rokdarbu projekts jaunajiem dizaineriem
Meitenēm, kuras labprāt nododas rokdarbiem un demonstrē savus radošos mākslas darbus arī citiem, noteikti patiks Rokassprādžu Megalielais iepakojums (Bracelet Mega Pack 41913). Tas ir košs un apjomīgs komplekts sešus un vairāk gadus vecām rotaslietu dizainerēm, kurā ietilpst piecas regulējamas siksniņas un 295 krāsaini dekorāciju elementi. Tas ir vienkāršs un intuitīvs rokdarbu projekts, ar kuru bērns var radīt un pārveidot visdažādākās draudzības rokassprādzes un veidot aksesuārus atbilstoši savai un draugu gaumei un noskaņojumam.



LEGO DOTS sērijas Radošie attēlu rāmīši (Creative Picture Frames 41914) ienesīs košu jautrību ikviena bērna istabā. Paša rokām darināmo fotoattēlu rāmīšu komplektu var viegli salikt, dekorēt un pielāgot, un ar to bērni var veidot paši savus telpu rotājumus un mainīt tos atbilstoši istabas iekārtojumam un noskaņojumam, ļaujot vaļu iztēlei un veidojot dažādas rakstu kombinācijas. Komplektā iekļauti trīs attēlu rāmīši bērna mīļākajām fotogrāfijām, kā arī virkne krāsainu elementu to izrotāšanai, turklāt rāmīšus var izmantot atsevišķi vai dažādos veidos savienot, izmantojot komplektā iekļautos klucīšus. Lielisks pārsteigums svētkos tiem, kam tuva radošā darbošanās. 

Kā oriģināla brīvā laika nodarbe mazajiem dizaineriem kalpos arī dekoratīvais LEGO DOTS Ananasa zīmuļu trauks (Pineapple Pencil Holder 41906), no kura bērni paši saviem spēkiem var ātri izveidot košu rakstāmpiederumu trauku, pielāgojot to savām vēlmēm un istabas iekārtojumam. Komplektā ietilpst augsts dzeltens zīmuļu trauks ar piestiprināmu vāciņu un rotējošām zaļām lapām un mazāks rozā un zaļās krāsas rakstāmpiederumu trauciņš ar vāciņu arbūza šķēles formā. Tāpat praktisko komplektu papildina krāsaini elementi, kas paredzēti trauciņu dekorēšanai, rosinot bērnu iztēli un pašizpausmi pašiem savā nodabā vai kopā ar draugiem. Piemērots radošiem zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma. Nebeidzama jautrība uz bērna rakstāmgalda garantēta!



Plašāka informācija par LEGO komplektu sērijām dažāda vecuma bērniem pieejama zīmola mājas lapā.