Labākais Tava mazuļa ādai - hipoalerģiski veļas mazgāšanas līdzekļi

Nav nekā maigāka par mazuļa ādu, tādēļ likumsakarīgi, ka jaunajiem vecākiem rodas jautājumi par bērna ādas kopšanu. Lai to pasargātu no apkārtējās vides iedarbības, ir jāvērš uzmanība ne vien lietotajai kosmētikai, bet arī mazgāšanas līdzekļiem. Uzzini, kādēļ tevis iecienītais pulveris un mīkstinātājs būtu jānomaina pret citu, mazulim drošāku.

Pat ja jūsu ģimenē nav tendences uz alerģiju, ir lietas, ko jūs varat sākt darīt jau grūtniecības laikā, lai palīdzētu samazināt alerģijas rašanās risku savam mazulim

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pat ja jūsu ģimenē nav tendences uz alerģiju, ir lietas, ko jūs varat sākt darīt jau grūtniecības laikā, lai palīdzētu samazināt alerģijas rašanās risku savam mazulim

 

Kādēļ izvēlēties hipoalerģiskus mazgāšanas līdzekļus?
Pirms mazuļa nākšanas pasaulē daudzi topošie vecāki nereti neaizdomājas par to, kāda sadzīves ķīmija tiek lietota mājās. Jo - būsim reāli - daudzi ne grib, ne var atļauties tikai ekoloģiskus un videi draudzīgus produktus. Mēdz arī gadīties, ka šāda tipa produkti neattaisno cerības, līdz ar to nākas atgriezties pie vecajiem, labajiem un, ai, cik smaržīgajiem pulveriem un citiem mazgāšanas līdzekļiem. Taču pastāv arī zelta vidusceļš, ar kuru vēlamies jūs šodien iepazīstināt.

Hipoalerģisks - nevis stilīgs vārds, bet nepieciešamība
Laimīgi ir tie cilvēki, kurus nekad nav skārušas alerģiskas reakcijas, taču jāatceras ir viens - alerģija var pārādīties pēkšņi jebkurā vecumā, tādēļ no tās nav pasargāts neviens. Pat ja jums patiesi ir lieliska veselība un nav iebildumu pret līdz šim lietoto sadzīves ķīmiju, iespējams, bērniņa ienākšana jūsu dzīvē mainīs dažus uzskatus. Kādēļ?

Foto: unsplash.com

Sākot no pusaudža vecuma cilvēka āda ražo sebumu jeb taukus, kuri dabiskā veidā mitrina un pasargā ādu no izžūšanas un ārējās vides ietekmes. Zīdaiņiem un maziem bērniem āda ir plānāka un caurlaidīgāka nekā pieaugušajiem, turklāt tā nepilda tik svarīgo mitrināšanas funkciju. Rezultātā āda ir sausāka un vairāk pakļauta ārējās vides faktoriem, infekcijām un alergēniem. Šī iemesla dēļ ir būtiski sekot līdzi tam, kāds veļas pulveris un mīkstinātājs tiek izmantots mazuļa apģērba mazgāšanai.

Iemesls, kādēļ šie produkti ir droši mazuļu ādas veselībai, ir fakts, ka to sastāvā nav alergēnu, enzīmu un citu ķīmisko savienojumu, kas izraisa ādas kairinājumu

Pat ja jūsu ģimenē nav tendences uz alerģiju, ir lietas, ko jūs varat sākt darīt jau grūtniecības laikā, lai palīdzētu samazināt alerģijas rašanās risku savam mazulim, un viena no tām ir hipoalerģisku apģērba kopšanas līdzekļu izvēle.

Pulveru un mīkstinātāju sastāvs - viela pārdomām
Ielūkosimies lācītim vēderā jeb no kā sastāv veļas pulveri un mīkstinātāji. Galvenā veļas mazgāšanas līdzekļu sastāvdaļa ir virsmaktīvās vielas, kas veic svarīgāko uzdevumu – tās mazgā. Darbības princips - atbrīvot un atdalīt netīrumus tā, lai tie atkārtoti nepieķertos audumam un paliktu ūdenī. Problēma slēpjas faktā, ka šīs virsmaktīvās vielas ļoti slikti sadalās vidē, uzkrājas dzīvos organismos un bieži izraisa alerģiskas reakcijas uz cilvēka ādas.

Kā vēsta nosaukums, mīkstinātāji ir paredzēti veļas vai, precīzāk sakot, ūdens mīkstināšanai. Šo darbiņu veic fosfāti un polifosfāti, kuri diemžēl bez veļas mīkstināšanas rada arī lielu disbalansu ekosistēmā un var negatīvi ietekmēt cilvēka ādas veselību.

Neķer kreņķi - bez pulvera un mīkstinātāja nebūs jādzīvo, jo tirgū ir parādījies brīnišķīgs jaunums - zīmola “Lovela” veļas mazgājamo līdzekļu un mīkstinātāju sērija “Lovela Baby”.

Kādēļ izvēlēties “Lovela Baby” produktus?
Milzīgajā informācijas pārpilnībā ir viegli apjukt un ļauties reklāmai un mirkļa impulsam, tādēļ ar prieku iepazīstinām ar tirgus jaunumu - veļas mazgāšanas līdzekļu un mīkstinātāju sēriju “Lovela Baby”. Lūk, četri pamatoti iemesli, kādēļ šie produkti ir piemēroti mazuļu apģērbu kopšanai:

  • Zīmola produktus iesaka Latvijas astmas un alerģijas biedrība,
  • Produktus var lietot jau no mazuļa pirmās dzīves dienas,
  • Produkti ir hipoalerģiski un droši mazuļa ādai,
  • Produkti ir dermatoloģiski testēti.


“Lovela Baby” pulveris ir hipoalerģisks, dermatoloģiski un klīniski pārbaudīts. Tas ir lieliski piemērots mazuļu autiņu un apģērba mazgāšanai, kā arī visas ģimenes drēbju kopšanai. Arī mīkstinātājs ir drošs mazuļa ādai jau no pirmās dzīves dienas un ideāli piemērots mazuļu autiņu un apģērba skalošanai.

Iemesls, kādēļ šie produkti ir droši mazuļu ādas veselībai, ir fakts, ka to sastāvā nav alergēnu, enzīmu un citu ķīmisko savienojumu, kas izraisa ādas kairinājumu. Jāatzīmē, ka “Lovela Baby” nav paredzēts tikai mazuļu apģērba kopšanai - ar to jāmazgā pilnīgi visi apģērbi un audumi, kuri nonāk saskarē ar bērna ādu. Tātad tā ir arī gultas veļa un vecāku apģērbs.

Mums rūp mazuļu un jūsu ģimenes veselība, tādēļ aicinām ar zīmola produktiem tuvāk iepazīties šeit. Produkti ir pieejami tikai veikalos Drogas.

Lai izdodas atrast meklēto!