Braunijs ar grauzdētu pupu miltiem – "Pupuchi"

Latviešu garšīgā zīmola "Pupuchi" radītājas Zanda un Kristīne dalās vienā no savām iecienītākajām receptēm, kurā var izmantot viņu grauzdēto pupu miltus. Jā, no šiem miltiem var uzcept brīnumgardu brauniju!

Braunijs no Latvijā ražotu pupu Pupuchi miltiem.

FOTO: Agnese Gabrāne

Braunijs no Latvijā ražotu pupu "Pupuchi" miltiem.

Rakstu sēriju "Vietējie dārgumi" ar pašmāju ražotājiem atbalsta mazumtirdzniecības veikalu tīkls Rimi.

Sastāvdaļas:

140g šokolāde
120g sviests
3 olas
250g Muscovado tumšais cukurs
20g Rīgas Melnais balzams
35g Pupuchi grauzdētu pupu milti
2g cepamais pulveris
 

Gatavošana:

1) Salauž šokolādi, pievieno sviestu un izkausē,

2) Atsevišķā traukā kopā ar cukuru sakuļ olas,

3) Sajauc kopā olas ar atdzisušo šokolādi,

4) Masai pievieno balzāmu, samaisa,

5) Mīklai pieliek miltus. Rūpīgi samaisa un lej pannā, kas izklāta ar cepampapīru,

6) Brauniju cep cepeškrāsnī 20 minūtes 170 grādos,
7) Kad gatavs, pārkaisa ar kakao pulveri.

Lai labi garšo!

Interviju par to, kā māsas Latvijā no pupām radīja zīmolu "Pupuchi", lasi šeit Kā māsas radīja grauzdēto graužampupu zīmolu "Pupuchi"

 

Rimi loterija

Saistītie raksti