Mazuļi izmēģina zīmola "Happy" autiņbiksītes un kopšanas līdzekļus. Māmiņu atsauksmes

Četrām māmiņām bija iespēja testēt zīmola "Happy" produkciju - autiņbiksītes, mitrās salvetes un mazgāšanās līdzekli. Par to, kāda pieredze ar šiem produktiem bija katrai māmiņai un mazuļiem dažādos vecumos, lasi šajā rakstā!

Foto: mamma Marika. Modelis: dēliņš Matvejs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: mamma Marika. Modelis: dēliņš Matvejs.

Mamma Marika, dēliņš Matvejs (4,5 mēneši):
Lai arī neesam izvēlīgi autiņbiksītēs un mazais dupsis jūtas labi gandrīz visās, ko esam mēģinājuši, ir dažas lietas, kam pievēršam uzmanību pirms kādas iegādāties atkārtoti. "Happy" autiņbiksītes mūsu acīs atbilst visiem šiem kritērijiem - tās ir mīkstas, maigas, ar labu uzsūktspēju - mazais bez problēmām izguļ visu nakti vienās autiņbiksītēs, un kas vēl mums ir svarīgi - tās neatstāj pūkas uz mazuļa ādas, kā ir gadījies ar citām iepriekš lietotām autiņbiksītēm. Noteikti lietotu atkārtoti.

 

Arī ar mazgāšanas līdzekli esam ļoti apmierināti - maiga, neitrāla smarža,  ērta lietošana, jo dozators ļauj izspiest līdzekli ar vienu roku, kā arī nav jābaidās, ja aktīvākas vannošanās laikā tas tiks mazuļa actiņās, jo nekairina tās. Salvetēs patīk, ka iepakojumam ir vāciņš aizvēršanai, lai tās neizžūtu un tāpat kā pārējiem produktiem - pavisam maiga, neuzkrītoša smarža un mīksts, patīkams materiāls, kas nekairina mazuļa maigo ādu.

 


Mamma Linda, dēliņš Jēkabs (6 mēneši):
Bijām priecīgi par iespēju izmēģināt zīmola "Happy" produktus, jo pirms tam ar tiem nebijām pazīstami. Ikdienā cenšamies izvairīties no mitro salvešu un dušas līdzekļu lietošanas. Taču bija patīkams pārsteigums izmēģinot gan mitrās salvetes, gan dušas līdzekli – tie nesmaržoja. Citu firmu mitro salvešu smarža jau uzreiz asociējas ar “ķezu”, savukārt "Happy" salvetes ir ļoti diskrētas un nemanāmas smaržas ziņā.

Testējām arī "Happy" 4. izmēra autiņbiksītes. Biksīšu smarža ļoti neuzkrītoša, to materiāls – stingrs, bet patīkams. Savukārt autiņbiksīšu ātru uzvilkšanu nedaudz ierobežo stingrie klipši. Tāpēc laba alternatīva bija izmēģināt "Happy" pants 4. izmēra biksītes, kur klipšu nav un uzvilkšana enerģiskajam puisim ir viegla un ātra. Salīdzinoši garās biksīšu krociņas gar kājām nodrošināja labu uzsūktspēju visas nakts garumā. No rīta visi izgulējušies un priecīgi.
 

Kopumā ar "Happy" produkciju esam apmierināti. Tā ir dabiska, bez papildus smaržvielām. Arī mazulim pēc produktu lietošanas nenovērojām nekādus apsārtumus vai alerģiskas reakcijas.
 

 

Mamma Zane, dēliņš Miķelis (2 mēneši):

"Happy" dušas želeju ķermenim un matiem esmu lietojusi jau agrāk. Lai gan norādīts uz pudeles, ka to var lietot arī matu mazgāšanai, tomēr bērniem šo dušas želeju neizmantoju matu mazgāšana, jo šķiet, ka nokļūstot acīs tā tomēr "kož". Bet ikdienas mazgāšanās procesā izvēlamies šo dušas želeju, jo priecē neuzkrītošais aromāts un dozators būtiski atvieglo lietošanu. Pozitīvi, ka pēc sajūtām šķiet, ka puto mazāk kā citas bērniem domātās dušas želejas. Arī turpmāk izvēlēšos šo dušas želeju ikdienas bērnu ķermeņu kopšanai, jo būtiski, ka nav novērotas arī nekādas alerģiskas reakcijas pēc ilgstošākas lietošanas.

 

"Happy" autiņbiksītes 2. izmērs - lai gan uz iepakojuma rakstīts, ka piemērots bērnu svaram no 3 līdz 6 kg, tomēr, bērnam ir 4 kg un pat aiztaisot lipekļus ciet līdz galam, aktīvi dīdoties autiņbiksītes lēnām "nošļūc" no dupša, tāpēc dēlam vilku 3. izmēru, kas bija atbilstīgs. Uz tausti patīkamas un mīkstas, vieglas. Atverot iepakojumu, ir neliels specifisks aromāts, kurš gan pazūd, ja autiņbiksītes tur ārpus iepakojuma. Šķiet, ka autiņbiksītēm ir mazāka uzsūktspēja nekā citu firmu autiņbiksītēm. Priecē, ka tās neradīja nekādu kairinājumu un alerģisku reakciju bērnam. Gadījās arī "noplūdes", bet tādas ir vērojamas arī ar citu firmu autiņbiksītēm.

 

"Happy" mitrās salvetes - patīkami neuzkrītošs aromāts. Nav izteikti slapjas, viegli mitras. Aizdare iepakojumam par stingru, jo bieži situācijas, kad nepieciešams iepakojumu atvērt ar vienu roku, to izdarīt ir ļoti grūti. Protams, tas atkal nodrošina, ka salvetes ilgāk paliek mitras un ātri neizgaro, ja aizdare būtu viegli atverama un aizverama. Salvetes pēc taustes maigas un mīkstas. Bērnam neparādījās nekādas alerģiskas reakcijas pēc salvešu lietošanas. Iespējams, ka šīs salvetes izvēlēsimies arī turpmāk ikdienas lietošanai.