Kā mājās justies ērti un vienlaikus būt skaistai?

Mājas apģērbs visbiežāk tiek asociēts ar ko vienkāršu un pat prastu, bet ne elegantu un šarmantu. Lielākoties esam pieraduši, ka mājās varam staigāt ar matu ērkuli uz galvas, ērtās treniņbiksēs un mīļākajā T-kreklā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tomēr, kā izskatīties skaistai un elegantai un vienlaikus justies ērti arī mājas apģērbā?

 

Mūsdienās mājas ir ne tikai dzīvesvieta, bet arī darba un brīvā laika pavadīšanas vieta. Ja strādājat no mājām, speciālisti iesaka vienmēr apģērbties un sakopties tā, it kā atrastos sabiedrībā, birojā, jo tā cilvēks jutīsies pārliecinātāks un varēs vieglāk iesākt un aizvadīt produktīvu darba dienu.

 

Ja tomēr Jūsu galvenā vēlme ir justies pašpārliecinātākai, kā arī dzirdēt kādu komplimentu no sava vīrieša, pārsteigt otru pusīti nebūs tik grūti. Lūk, padomi!

 

Pat esot pilnas slodzes mammai, Jums jācenšas ieviest savu skaistumkopšanas un pilnveidošanas režīmu, piemēram, friziera apmeklējumu, maskas uzlikšanu uz sejas vai manikīru. Jebkura mazākā procedūra padara sievieti skaistāku un pašapzinīgāku. 

 

 

Ja mājās esat pilna laika mājsaimniece vai māmiņa

Jūs noteikti uzreiz vēlēsieties protestēt, cik grūti ir būt ar izmazgātiem un ieveidotiem matiem katru dienu, tomēr speciālisti vienmēr ieteiks censties maksimāli neaizmirst par pašu galveno - Jūs pašu. Pat esot pilnas slodzes mammai, Jums jācenšas ieviest savu skaistumkopšanas un pilnveidošanas režīmu, piemēram, friziera apmeklējumu, maskas uzlikšanu uz sejas vai manikīru. Jebkura mazākā procedūra padara sievieti skaistāku un pašapzinīgāku. 

 

Kas attiecas uz apģērbu - ne tikai pašas pašapziņai, bet arī sava vīrieša acīs centieties vienmēr valkāt tīras, izgludinātas drēbes. Izrevidējiet skapi, kurā atrodas jebkas, kas ir ar caurumu, saplēsts, netīrs vai izgājis no modes. 

 

Jūsu priekšzīme ir pamats, ko bērni paņems savā turpmākajā dzīvē. 

 

Pat esot mājās, uzskatot, ka neviens jau neredz, tas tomēr veido Jūsu pašsajūtu. Arī bērniem augot ir labi redzēt mammu, kura ir smaidīga, laimīga un kopta. Jūsu priekšzīme ir pamats, ko bērni paņems savā turpmākajā dzīvē. 

 

Reklāma
Reklāma

Esot mājas apģērbā, vienmēr gribēsies nomazgāt traukus, tīrīt māju vai slaucīt grīdu, tādējādi nebaidoties nošmucēties, bet ar “darba apģērbu” Jūs jutīsiet pienākumu fokusēties uz izpildāmo darbu sarakstu

 

Darbs no mājām

Ja Jūsu darbs ir no mājām, kā jau ieteicām - apģērbieties tā, it kā dotos ārpus mājās - tas ļaus fokusēties uz darba stilu un darāmajiem darbiem. Esot mājas apģērbā, vienmēr gribēsies nomazgāt traukus, tīrīt māju vai slaucīt grīdu, tādējādi nebaidoties nošmucēties, bet ar “darba apģērbu” Jūs jutīsiet pienākumu fokusēties uz izpildāmo darbu sarakstu, kas neattiecas uz mājas darbiem. 

 

Mājās vislabāk ir arī iekārtot speciālu darba stūrīti, kurš ir nostāk no virtuves vai televizora skatīšanās zonas. 

 

Brīvais laiks mājās

Arī esot mājās, ir jāpārdomā, ko vilkt. Izvērtējot, vai attiecīgā dienā māju uzkopsiet, vai tā būs tikai kā atpūtas diena, izvēlieties atbilstošu apģērbu. Mājās droši var vilkt vidēja garuma kleitas, auduma bikses ar ērtiem, moderniem t - krekliem, tunikas, arī bikškostīmus vai ērtus šortus ar blūzīti. 

 

Vēsākam laikam piemērotas ir dažāda izmēra jakas un kardigani, kā arī dažādi sievišķīgi džemperīši. 

 

Atkarībā no tā, kādu vakara komfortu Jūs vēlaties - halāta izvēlei ir jābūt arī atbilstošai. 

 

Nakts tērpi

Arī mājas vakara tērpam ir liela nozīme, jo ar naktskreklu Jūs gulēsiet visu nakti, un atpūta ir viena no svarīgākajām dzīves sastāvdaļām, bet ar halātu Jūs varat sasildīties pēc dušas vai vannas, kā arī iedzert tēju pirms miega un palasīt grāmatu. 

 

Halāti ir dažādi - eleganti no satīna un līdzvērtīgiem audumiem, vai pūkaini un ērti. Atkarībā no tā, kādu vakara komfortu Jūs vēlaties - halāta izvēlei ir jābūt arī atbilstošai. 

 

Interneta veikalā 220.lv Jūs varat atrast visa veida apģērbus, lai justos ērti un komfortabli mājās - sākot no sporta apģērbiem, beidzot ar ērtām mājas kleitām un tunikām.