Ķirbju biezeņa kekss

Ķirbju laikā iespēja izmēģināt visdažādākos veidus, kā apēst veselīgo ogu. Šis kekss ar atbilstošu rotājumu īpaši garšo arī bērniem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas:

  • Milti - 250 gr
  • Cukurs - 150 gr
  • Cepamais pulveris - 1,5 tējkarote
  • Margarīns - 150 grami
  • Ūdens - 150 ml 
  • Olas - 2 gabali
  • Ķirbju biezenis - 1 litrs 
     

Pagatavošana: 
Miltus, cukuru un cepamo pulveri samaisa kopā. Vidū ielej izkausētu margarīnu un ūdeni. Visu sajauc kopā un pievieno olas, kā arī ķirbju biezeni. Atstāj 5 minūtes savilkties, tad liek cepties uz 180 grādiem apmēram 30 minūtes. 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas